CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

RegioBank

De persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt.

Waarom RegioBank?

Bij ons hoeft u maar één keer uw verhaal te doen. Uw vaste aanspreekpunt staat altijd voor u klaar en heeft veel inzicht in uw situatie. Dit zorgt ervoor dat we direct kunnen inspelen op elke kwestie. Wij adviseren zonder poespas: onze adviseurs lopen niet in een driedelig pak en houden geen verkooppraatjes. U krijgt eerlijk advies van een adviseur die u kent en weet wat er speelt.
Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt.

Persoonlijk contact én een kopje koffie

Als u overstapt naar RegioBank weet u een ding heel zeker: bij ons draait het om ú. In 2017 vielen we drie keer in de prijzen als het gaat om klanttevredenheid en klantgerichtheid. Komt u ook bij ons bankieren?

RegioBank werkt samen met 530 Zelfstandig Adviseurs. Zij zetten zich elke dag in voor onze klanten en maken van RegioBank echt ‘uw bank in de buurt’. U loopt zo even binnen voor een vraag - of gewoon voor een kopje koffie. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk, daar maken onze Adviseurs graag tijd voor.

Tevreden klanten; dáár doen we het voor

Dit jaar staken onze klanten hun waardering voor RegioBank niet onder stoelen of banken. In april was het al dubbel feest toen RegioBank twee fantastische prijzen won: die voor de klantvriendelijkste bank van Nederland (SAMR) en voor de meest klantgerichte bank van Nederland (CCDNA). En in november kregen we van onze klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond*. Het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken, daar zijn we heel trots op!

‘Als de klant blij is, ben ik blij’

Die awards zijn natuurlijk een mooi compliment, maar streven naar tevreden klanten is voor onze adviseurs eigenlijk de normaalste zaak van de wereld: ‘Ik vind het gewoon leuk om mensen te helpen. Als iemand binnenloopt met een vraag en vijf minuten later tevreden de deur uit wandelt ben ik blij. 

RegioBank is laagdrempeliger dan andere banken. Klanten lopen gemakkelijk even binnen voor een praatje. Wij kennen onze klanten en weten in welke situatie zij zitten. Daardoor kunnen we hen sneller en beter helpen. Mensen voelen zich gehoord: bij vragen doorverwijzen naar een callcenter of naar internet doen we niet, dat is onze kracht. Ik zoek het antwoord meteen voor ze op.’

Onderdeel van de VOLKSBANK N.V.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.

Vraag hier direct een bankrekening aan

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
SOCIAL MEDIA
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CONTACT
Hillebrand Verzekeringen & Hypotheken
bezoekadres: Nieuwe Haven 147
Postbus 128
 4300 AC ZIERIKZEE
(0111) 40 60 18
info@hillebrandverzekeringen.nl
KvK 22045137 | AFM 12018875
Hillebrand Verzekeringen & Hypotheken 2020 - Alle rechten voorbehouden